از جمله فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و آشی است که در کشور ما به صورت سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید می شود و از لحاظ ارزش غذایی در گروه نان و غلات قرار می گیرد.با توجه به کاربرد و مصارف گوناگون انواع رشته ها، اطمینان از کیفیت مطلوب محصول و بهداشتی بودن آن نقش مهمی در تامین سلامت افراد دارد.رشته ها از خمیر آرد گندم تهیه می شوند. در روش سنتی، با مخلوط کردن آرد و آب، خمیری تهیه می شد و این خمیر را نازک می کردند و با دستگاه های دستی کوچکی به شکل رشته رشته درمی آوردند. روی این رشته های سنتی کمی آرد می پاشیدند تا به هم نچسبند و سپس آنها را روی طناب پهن می کردند تا خشک شوند. در بیشتر مواقع، برای پیشگیری از چسبیدن خمیر به هم و خوش طعم شدن آن، از مقداری نمک هم استفاده می شد.